• Protech1
  • Sport2

Car Care

PRS , authorized dealer and apllicator

Kenolon Ceramic Shield is een keramische coating die onzichtbare maar bestendige
beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen.

Het waterafstotend effect van de Kenolon Ceramic Shield zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto.
Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product op basis van siliciumdioxide (SIO2) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er prachtig uitziet voor een lange tijd. Het versterkt de hardheid van de lak en verhoogt die tot wel 9H volgens de schaal van Mohs. Deze bescherming zal er ook voor zorgen dat microkrasjes en swirls minder snel ontstaan. Door het aanbrengen van Kenolon Ceramic Shield ben je verzekerd voor een langdurige bescherming van 3 jaar.

Kan ik gebruik maken van een automatische carwash ?
Ja dit is geen probleem, wij raden aan om het programma Kenolon Protector te vragen. Deze wasbeurt zal er voor zorgen dat uw coating extra bescherming krijgt na het wassen.

Kan ik mijn auto manueel wassen ?
Ook dit kan perfect. Na het wassen kan je de Showroom Shine gebruiken om de glans te versterken. Door regelmatig te wassen met Brilliant Wash bekom je het “easy to clean effect”.

Moet ik vogeluitwerpselen verwijderen ?
Verwijder vogeluitwerpselen zo snel mogelijk, voor ze zich vasthechten in de lak. Om ze gemakkelijk te verwijderen bevelen wij aan om gebruik te maken van de Kenotek Pro Anti Insect. Door zijn hoge weekkracht zal deze gemakkelijker loskomen.

logo 2018ab 25yrs 60pxh

Bocholterweg 34, 3930 Grote-Brogel (3990 Peer)
TEL: +32 (0)498-044405
info@prs-sportscars.be

(Algemene voorwaarden PRS Classic&Sportscars bvba)